За нас

Фирма АНЛ – България EООД e основана през 1994 г. с предмет на дейност внос, продажба и сервиз на опаковъчни машини от ITALDIBIPACK-GROUP – Италия. Като техен асоцииран член АНЛ – България е лидер в областта на опаковъчни машини, работещи с термосвиваемо PVC и полиолефин, скин, стреч и бариерни фолиа.

 АНЛ – БЪЛГАРИЯ разширява портфолиото си като предлага на българския пазар машини за хлебопроизводство, сладкарство и други производствени сектори на икономиката.

Непрекъснатото развитие и усъвършенстване през годините, вече над 25 години, усвояването на иновациите в технологиите и натрупването на ценен опит, всичко това е в огромна полза на нашите клиенти и води до тяхната пълна удовлетвореност.

Партньори на АНЛ България са водещи световни производители на машини и консумативи от Италия, Португалия, Германия, Холандия, Белгия, САЩ, Турция и Китай.

АНЛ България разполага със собствена сграда със застроена площ от 1500 кв.м. и изложбена зала с над 30 демонстрационни опаковъчни машини.

Складови наличности

Постоянните складови наличности на машини и консумативи като термосвиваемо PVC фолио, полиолефин, стреч фолио и скин фолио, бариерни фолиа, клипс, чембер ленти и други на конкурентни цени, както и квалифицираният персонал, превърнаха фирмата в желан партньор на потребители от различни браншове на икономиката.

Европейско качество

Техническото обслужване, което осигуряваме на своите клиенти е изградено от високо квалифицирани специалисти, преминали обучение във фирмите производители.

Нашето лидерско място е изградено на база директен контакт с клиента, коректно отношение, взаимно доверие, предлагане на технически и технологични решения.

Европейското качество, добрите цени и отличния сервиз, които предлага АНЛ – България, са гаранция за успех на нашите партньори и повишаване на конкурентноспособността на вътрешния и външен пазар.

Машини

Богатата гама машини обхваща различни сектори на производството нуждаещи се от ръчно, полуавтоматично и автоматично опаковане на крайни продукти. Номенклатурата от машини предлагани от нас обхваща различни сфери на хранително-вкусовата промишленост, хлебопроизводство, фармация, козметика и други производствени сфери. Машините се отличават с изключителната си издържливост, практичност, ниска консумация на ел. енергия, евтина и лесна поддръжка.