02/ 868 93 10, 02/ 962 1989 office@anlbg.com

ПОДОПОЧИСТВАЩИ МАШИНИ / НОВИ МАШИНИ И ПРОДУКТИ

Почистваща техника FIORENTINI

Фирма АНЛ – България ЕООД разширипортфолиото си с професионалната почистваща техника на италианската фирма FIORENTINI.

FIORENTINI SPA е европейски и световен лидер в производството на машини за административно, индустриално и битово почистване. Фирмата произвежда качествени машини на конкурентни цени, които са много подходящи за българския пазар. Те се отличават със здрава конструкция, лесно управление и издръжливост на работа.

ОСНОВНИ ПРЕДИМСТВА:

Широката гама продукти включва подопочистващи машини с ръчно задвижване или със седящ оператор, комбинирани машини за миене и сушене, оборудване по специални заявки, метящи и почистващи машини за килими и други видове професионални прахосмукачки.

Фирмата разполага с логистични бази в Милано и Рим.

Машините на FIORENTINI чистят летищата на Рим, Индонезия, Москва, Болоня и други. Големите супермаркети и молове. В Италия единадесет общини почистват улиците си с техниката на FIORENTINI. Освен в Европа машините се предлагат и в Китай, Япония, САЩ. Сикстинската капела се чисти с техните машини. Шейхът на Дубай е закупил десет машини за почистване на двореца си.

АНЛ – БЪЛГАРИЯ ЕООД предлага почти цялата гама машини на Fiorentini, електрически, със стандартни и гелови батерии. Задвижването и управлението на машините е предимно механично. Детайлите и възлите са с удобен достъп и лесни за смяна. Предлагат се широка гама съоръжения: от най-малките за домашна употреба до най-голямите за всякакви производства, хотели, автомивки и др.

Когато потребителя има някакво специфично изискване АНЛ – България ЕООД и FIORENTINI са готови да го удовлетворят. Гамата не е строго профилирана и винаги са готови да се съобразят с изискванията на клиента, когато това е възможно.

АНЛ – България ЕООД е утвърдена фирма на българския пазар, работи професионално, разполага с отличен сервиз и добра комуникация с клиентите.