02/ 868 93 10, 02/ 962 1989 office@anlbg.com

КАМЕННИ МЕЛНИЦИ ЗА БРАШНО / НОВИ МАШИНИ И ПРОДУКТИ

Каменни мелници PARTISANI

Предлагаме на Вашето внимание каменните мелници на фирма PARTISANI, която е водеща компания в Италия.

Благодарение на своя опит, PARTISANI е добре позната и оценена в над 30 страни по света с постиженията си в областта на смилането не само на бели брашна. Най-малко 70% от производството се продава в чужбина, също така и в много далечни и различни страни като Бразилия, Замбия, Арабски емирства, Швейцария, Франция, Германия, САЩ, Южна Африка.

ОСНОВНИ ПРЕДИМСТВА:

Компанията произвежда много разнообразна гама от мелници (малки, средни, средно големи от 50 до 1000 кг брашно на час). Тези мелници са способни да смилат всякакъв вид зърнени храни, както и нахут, кестени и др. Както добре знаете, пшеничното брашното запазва цялата си висока хранителна стойност, различно от индустриалните мелници, които произвеждат само рафинирано бяло брашно. Технологичният опит от над 70 години в тази област, заедно с високото качество на продуктите, правят PARTISANI микс от голяма сила и уникална простота на работа. Системи са много прости и разнообразни в своята конструкция, към които може да се добавят както силози, така и машини за опаковане, без да е необходимо да се променя самата система. Днес съвременната наука за храненето е преоткрила високата стойност на пълнозърнестото брашно, произведено с каменни мелници. Те съхраняват всички витамини и соли, които са в тялото на зърното.

Мелниците на фирма PARTISANI се използват в селското стопанство, в пекарните и в селските райони главно за производство на пълнозърнесто брашно. Тези мелници могат само да смилат сухи продукти, а не мазни. Камъните са твърди, износоустойчиви и издържат на меки, леки, не прегряващи брашна.

Камъните са изработени само от естествени материали като шлифоване и кремък, качествен магнезит се използва като свързващ материал, Те са твърди и имат отлична устойчивост, което означава, че са много издръжливи.