02/ 868 93 10, 02/ 962 1989 office@anlbg.com

Хлебонарезни машини, линии нарязване и пакетаж на хляб

АВТОМАТИЧНА ЛИНИЯ №3 HOBA

АВТОМАТИЧНА ЛИНИЯ №3 HOBA

Линия №3 е съставена от хлеборезна машина HAS-5, ръчен зареждач в пликове (bag blower) с въздух и автоматична хоризонтална клипс машина HPL 20 с четка за изглаждане на отвора на плика, вакуум система за отстраняване на излишния въздух от плика.
Цялата система е синхронизирана и се управлява от оператора чрез ел. табло, който вкарва хляба в плика .
Подаването на хляба в хлеборезната машина може да бъде автоматично от изхода на охлаждащата спирала.

Капацитет – 1800 хляба/час.
Всички полуавтоматични и автоматични линии на ХОБА за нарязване и пакетаж на хлебни изделия се състоят от отделни модули, а не от моноблок.
Това е предимство при избиране на най-подходящите машини за всеки клиент според неговите нужди и бъдещи промени в производството, автоматизацията и разположението на машините.
Например, една полуавтоматична система, където вкарването на хляба в плика е ръчно, при добавяне на модула BAGLOADER, става автоматична (вижте линия №1 и 2).
Разположението на главно трите модула: хлебонарезна машина, вкарване на хляба в плик и клипсоване може да бъде във вид на буквите Г, П, Z или в линия.
Към автоматичните системи за нарязване и пакетиране е предвидена и допълнителна зареждаща паралелна система за ненарязани продукти като цял хляб, кифли, малки хлебчета, като се прави байпас на хлеборезната машина.

Разгледай видеото

Изпрати запитване

  Вашата компания*

  Вашето име*

  Вашият e-mail*

  Вашият телефон

  Относно

  Вашето съобщение

  Съгласен/на съм личните ми данни да бъдат обработени за целите на запитването